(ФОТО) Марјана и Елена – Модни Икони на Македонската естрада

Марјана Станојковска која беше водителkа на Пивофест годинава, со своето селфи со Елена Велевска ја вжешти атмосферата и го запали Прилеп. Не се знае која е поубава.

Scroll to Top