ФОТО: Не го спречија ни земјотресите – Победникот на Гранд славеше во Охрид

Охриѓанецот и победник во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“, Ристе Ристески славеше за победата во родниот крај.

Ристе прикачи неколку фотографии на Инстаграм од кои ја покажа атмосферата, а ја покажа и златната торта на која е испишано „Ѕвездите на Гранд“, за која дополни дека е најубавиот подарок.

Scroll to Top