(ФОТО) Презентерката на метео на МТВ во бикини е вистинска риба

Наташа Алексоска која ја презентира временската прогноза на МТВ, секогаш ја гледаме средена од глава до пети. Кога ќе облече бикини, таа е вистинска риба.

Наташа е сопруга на спортскиот новинар Роберт, со кого има ќеркичка.

(Извор/Вистина)

Scroll to Top