(ФОТО) Снеже Велков успеа да го победи својот најголем кошмар

Деновиве Снеже Велков уживаше во едно ресторанче, кога доживеа прекрасна ситуација.

На водителката и пилатес инструкторка и се залепи едно улично куче и буквално не се оддели од неа.

Интересното во целата ситуација е дека со негова помош Снеже го преброди стравот од кучиња, кој го има откако еднаш во минатото била нападната од куче.

Фоткава навидум обична,за мене посебна! Признавам имам паничен страв од кучиња,и ова е првото улично куче кое сум го погалила после едно 20 години…

Од цела кафеана до мене се залепи цела вечер, откри Снеже во описот на фотографијата.

 

Scroll to Top