(ФОТО) Татјана Стојановска во бикини

Taтјана Стојановска веќе години наназад ни е позната како презентерка од малите екрани, а многу од гледачите токму неа ја избираат за свој омилен ТВ лик. Секогаш средена и умерена, таа е пример за вистинска дама.

Но пред да стане презентерка Татјана Стојановска се натпреваруваше за Мис на Македонија во 1992 година и триумфираше на првиот самостоен избор за убавина во нашата земја.

Scroll to Top