(ФОТО) Тој е нејзината слаба точка: Запознајте го братот на Сара Мејс!

Сара Мејс има 25 години, успешна кариера, емотивна врска со Димитар Атанасовски, но и една слаба точка. Станува збор за нејзиниот помал брат Петар.

10170811_10205378261236548_3037264070806828276_n

Светлоокото момче е гордост на сестра си, но и тој се гордее со нејзините музички успеси, а доказ за тоа се фотографиите од нејзините настапи што ги прикачува на социјалните мрежи.

12650964_10204285911786626_1605402872522152896_n

Деновиве изгледа младиот Петар имал проблем да ја пронајде локацијата на неговата сестра во Аеродром, па по тој повод таа дури му го фотографираше крстот во оваа населба за полесно да се снајде.

Кога ќе ти кажам кај крстот еве што мислам. Инаку сликава за тебе е сликана, му порача Сара шеговито на својот брат.

Screenshot_1

Scroll to Top