(ФОТО) Викторија Луческа замислена и наежена

Летните жештини стануваат неподносливи, па освежувањето и разладувањето станува насушна потреба на сите. Така по враќањето од работната повеќе месечна посета на Истанбул, манекенката и модел Викторија Луческа горештините ја затекнаа во Македонија. Затоа Лучето реши да се разлади, па турското море го замени со домашните базени.

Арно ама, дали жештината и го помати умот или некој друг и ги помати плановите, не знаеме, ама затоа знаеме дека Викторија во послено време некако е многу замислена, дури и кога треба да се опушти крај базенот.

Тоа што ја пак ја наежи манекенката беше телефонски повик, СМС, порака, ФБ статус или фотографија…? Како и да е, видно возбудена со мобилниот в рака, Лучето  кликна уште едно селфи… за да ја изедначи сопствената возбуда, (која кај наежената манекенка е повеќе од видлива под маичката), со возбудата на оние кои ќе ја видат фотографијата. А зошто да не, кога летото ионака е како створено за возбуда и… авантура!

 

Scroll to Top