(ФОТО) Запознајте ја сопругата на Жаре Бербер

Тој важи за човек без кого нема добра журка, освен што е пејач беше и водител и е познат шоумен. Жаре Бербер секогаш е опкружен со убави жени, но само една му го зароби срцето.

Неговата сопруга Даниела, со која Жаре е долги години во среќен брак, инаку фризер по професија е таа што го „шиша“ Жаре Бербер!

(Извор/Вистина)

Scroll to Top