Хелена Роза стана мајка по вторпат

Хелена Роза која со сопругот Игор се пресели на Нов Зеланд стана мајка по вторпат. Раѓањето на нејзиниот син го објави нејзината сестра, пејачката Ребека.

„Мојата сестра стана мајка по вторпат, а јас тетка. Добредојде малечко мое внуче на оваа чудесна планета“, напиша Ребека.

Хелена е мајка на Кјара (18) која е од нејзиниот прв брак со адвокатот Арбен Гоља.

Scroll to Top