Коце Трајановски во фан зоната на Супер купот

За претстојниот УЕФА Супер куп на плоштад „Македонија“ организирана е неутралната фан зона за љубителите на фудбалот и сите кои не можеа да набавт карта за следење на натпреварот.  На оваа неутрална фан зона, која ќе биде отворена за сите навивачи и посетители, ќе бидат организирани голем број на активности и содржини.

Утре во 19 часот и градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски ќе ја посети „неутралната фан зона“ на плоштадот во Скопје.