Објавени завршните белешки за Мајкл Џексон – Разоткриена заверата на Илуминатите

Мајкл Џексон во последните недели од својот живот, ги имна живеејќи во страв дека илуминатската музичка индустрија ќе го убие, според белешките кои се напишани со раката на кралот на поп музиката.

Интимните белешки се најдени меѓу збирките на писмата кои ги наследил германскиот бизнисмен Мајкл Јакобсхаген, кој бил близок пријател со Џексон, повеќе од 20 години.

„Тие се обидуваат да ме убијат“, напиша Мајкл Џексон во белешките само недела дена пред неговата прерана смрт. Во дргите белешки, Џексон објасни „системот сака да ме убие поради мојот каталог (список)“.

Во телевизиското интервју, Дапхне Барак, Мајкл Јакобсхаген изјави дека Мајкл Џексон го повикал од Лас Вегас во 2009 година и со солзи во очите го замолил пријателот да му се придружи.

По летот во САД, тој добил збирка на белешки. Нејасно е за кого изворно биле наменети, но содржината на белешките била јасна, и со прст било посочено, дека за смртта на Мајкл Џексон, одговорна е музичката индустрија на Илуминатите.

Мајкл Џексон знаел дека доаѓаат по него, и дека неговите денови се одбројани. Неговите повици за помош биле занемарени. Можел да ги проследи пораките до пријателите со надеж дека еден ден вистината ќе излезе на виделина.

Иако официјалната причина за смртта на Мајкл Џексон била предозирање со седативот пропофол, а неговиот лекар Конрад Мареј, бил испратен во затвор поради ненамерно убиство, семејството Џексон тврдело дека суперѕвездата била убиена од страна на елитата.

Парис Џексон, ќерката на Мајкл, е најновиот инсајдер кој ги има деталите за неговото убиство.

Во разговор со Ролинг Стоун Магазин, 18 годишната ќерка на Мајкл Џексон, тврдела дека нејзиниот татко знаел дека групата „која е помоќна и од владата“, планира да го убие – и да на крајот е убиен во „местенка“.

„Тој даваше мали знаци за тоа дека го прогонуваат некои луѓе. И во еден момент тој говореше нешто како… „Тие ќе ме убијат еден ден“, изјави Парис.

Парис го посочи прстот кон Илуминатите, за кои популарно се верува дека ја контролираат музичката индустрија и добар дел од Холивуд.

„Тоа е очигледно. Сите показатели упатуваат на тоа. Тоа звучи како тотална теорија на завера и тоа звучи како го***од бик, но сите негови вистински фанови и сите во семејството го знаат тоа. Беше тоа местенка“.

Парис имаше 11 кога татко и умре од прекин на работата на срцето во 2009 година, предизвикан од комбинација на лековите на рецепт.

Парис го обвинува Доктор Конард Мареј за смртта на татко и, но тврди дека бил пион на злокобната организација 0 и вели дека има доказ.

„Јас тоа дефинитивно го работам, но тоа е шаховска игра. И сега се обидувам да ја играм партијата шах на вистински начин.

И тоа е се што можам да речам за ова сега“, изјави таа.

Scroll to Top