Откако деновиве прва реагираше Каролина Гочева која кажа дека има лажните профили на кои таа наводно рекламира крема за затегнување на лицето, сега се јави и Калиопи.

Таа вели дека нејзиниот лик е злоупотребен за некакви капки за подобрување на слухот. Таа во својата реакција на Инстаграм вели дека е злоупотребена и дека вакви капки никогаш не користела, ниту пак ги рекламира.