(ВИДЕО) ШВАРЦЕНЕГЕР ГО ШОКИРАШЕ СВЕТОТ: ‘Холивуд го контролираат сотонисти’

Американскиот актер Арнолд Шварценегер, ги шокираше гледачите во утринската програма на CNN, кога ја почна темата за религијата и тоа без никакво повод.

Имено, Арнолд на прашањето на новинарките што мисли за моменталната состојба во светот на глумата и филмот, го изјави следното:

„Се ви е тоа минливо. Знаете, не можете секогаш да сметате на нечија помош одозгора. Секоја слава и моќ во филмската индустрија чини. Има цена за секоја ставка, повеќето со леснотија ги прифаќаат, па потоа се кајат. Доцна“, изјави актерот.

Водителката збунето го следеше Арнолд, а тој продолжи:

„Холивуд го водат тешку луѓе. А кога ќе се побуните против Бога, каков исход од тој пат можете да добиете? Провалија“, вели Арнолд.

Мистериозниот одговор на актерот е протолкуван како обид, од негова страна, да укаже на влијанието на сотонизмот во Холивуд, но и страшната цена на славата за која не зборуваше.

Scroll to Top