Дете маскирано како Хитлер шеташе за 1 Април низ Скопје

На официјалната ФБ страница на Сити Мол, беше објавена фотографија на дете маскирано како Хитлер кое на 1 Април , кое било дел од маскембалот …

Дете маскирано како Хитлер шеташе за 1 Април низ Скопје Прочитај повеќе »