Огромен астероид се приближува кон Земјата, ако го забележите, не гледајте директно во него, предупредуваат од НАСА

Огромен астероид од 130 метри, се движи со голема брзина кон Земјата, предупредија од НАСА. Астрономите проценуваат дека астероидот би можел да удри во планетата …

Огромен астероид се приближува кон Земјата, ако го забележите, не гледајте директно во него, предупредуваат од НАСА Прочитај повеќе »