Стар Бој ги обвини „2 Бонa“ дека му ги украле песните: Љубоморни сте и фејк

Македонскиот трап артист Ванчо, познат како Стар Бој ги обвини „2 Бонa“ дека му ги украле песните. Стар Бој живее во Париз и рече дека …

Стар Бој ги обвини „2 Бонa“ дека му ги украле песните: Љубоморни сте и фејк Прочитај повеќе »