Астероид во форма на череп се доближува до Земјата

Астероид во форма на череп се доближува до Земјата и се очекува да прелета во нејзина близина на 11 ноември. Астрономите на астероидот 2015 ТВ145 …

Астероид во форма на череп се доближува до Земјата Прочитај повеќе »