(Галерија) Дарио промени пет палта и имаше еден од најдобрите концерти: Журка во Скопје за сите генерации

Во прпеолната сала на Филхармонија, Дарио Панковски одбележа 40 години на македонската музичка сцена. Музички времеплов низ годините со Миг 21:  Нема потреба да ги …

(Галерија) Дарио промени пет палта и имаше еден од најдобрите концерти: Журка во Скопје за сите генерации Прочитај повеќе »