„Манаки“ ќе биде отворен со филм на Горан Столевски, а Лабина Митевска е добитник на наградата „Голема ѕвезда на македонскиот филм“

Под слоганот „Прекрасното непознато“ ќе се одржи 44. издание на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“ од 23 до 29 септември во Битола. Фестивалот …

„Манаки“ ќе биде отворен со филм на Горан Столевски, а Лабина Митевска е добитник на наградата „Голема ѕвезда на македонскиот филм“ Прочитај повеќе »