Видео од прослава на 50 години матура во Србија стана хит на Тик ток

На Тик ток се појави видео од прослава на 50 години матура во Србија. Видеото ја прикажува генерацијата која дипломирала во 1973 година како ужива …

Видео од прослава на 50 години матура во Србија стана хит на Тик ток Прочитај повеќе »