5Г-мрежа

(Видео) Научниците потврдија дека 5Г-мрежата влијае на атмосферата

Научници од Универзитетот „Ратгерс“, преку нивната најнова студија, потврдија дека 5Г-мрежата влијае на атмосферата. Тие велат дека таа може да доведе до погрешни временски прогнози, …

(Видео) Научниците потврдија дека 5Г-мрежата влијае на атмосферата Прочитај повеќе »

(Видео) Земја во која секоја недела се градат по 10.000 нови базни станици со 5Г-мрежа

Бројот на 5Г- базните станици кои овозможуваат пристап на супер-брз бежична мрежа, која е поставена досега, оваа година е повеќе од удвоен во цела Кина, …

(Видео) Земја во која секоја недела се градат по 10.000 нови базни станици со 5Г-мрежа Прочитај повеќе »

Scroll to Top