Коронавирусот го одложи лансирањето на 5Г-мрежата

Мобилните оператори, експерти и аналитичари предупредуваат дека би можело да дојде до одложување на лансирањето на 5Г-мрежата, како резултат на епидемијата предизвикана од корноавирусот, пренесува …

Коронавирусот го одложи лансирањето на 5Г-мрежата Прочитај повеќе »