(Галерија) Со реплики од претстави и филмска музика Народниот театар Битола прослави 78 години постоење

Народниот театар Битола, со музичко сценската изведба „За нашиот театар“ на големата сцена „Благоја Стефановски – Баге“ прослави 78 години постоење. Претставата на ансамблот беше …

(Галерија) Со реплики од претстави и филмска музика Народниот театар Битола прослави 78 години постоење Прочитај повеќе »