Трамп го поздрави ослободувањето на американски рапер од шведски затвор

Американскиот рапер А$AP Роки, кој на почетокот на јули беше уапсен поради улична тепачка, пресудата која треба да биде објавена на 14 август ќе ја …

Трамп го поздрави ослободувањето на американски рапер од шведски затвор Прочитај повеќе »