Телевизиската станица ABC News ги отпушти водителите на утринската програма откако дозна за нивната афера

Познатите водители Ејми Робач и Т.Ј Холмс се отстранети од утринската програма на ABC News откако шефовите дознале за нивната афера. Место нив се појавиле …

Телевизиската станица ABC News ги отпушти водителите на утринската програма откако дозна за нивната афера Прочитај повеќе »