Кралицата Елизабета срушила шест Гинисови рекорди

Британската кралица Елизабета II успеала дури шест пати да влезе во Гинисовата книга на рекорди. Пред осум години, таа е прогласена за набогата кралица. Тогаш …

Кралицата Елизабета срушила шест Гинисови рекорди Прочитај повеќе »