Кејт Ворн е првата американска детективка која спречи атентат врз Абрахам Линколн

Кејт Ворн е првата американска детективка која го спречила атентатот врз 16-от претседател на САД, Абрахам Линколн. Таа помогнала во разоткривањето на заговорот за убиство, …

Кејт Ворн е првата американска детективка која спречи атентат врз Абрахам Линколн Прочитај повеќе »