(Галерија) Луксуз и гламур во домот на Лејтон Мистер и Адам Броди вреден шест милиони долари

Холивудската глумица Лејтон Мистер и нејзиниот партнер Адам Броди купија нова куќа во Лос Анџелес. Овој богат станбен дел од градот е сместен меѓу планините …

(Галерија) Луксуз и гламур во домот на Лејтон Мистер и Адам Броди вреден шест милиони долари Прочитај повеќе »