Британец ѝ ставил клуч на банката која пред 18 години одбила да му даде кредит

Британецот Адам Диринг во 2020 година ја купил и ја уништил локалната банка во Урмстон, во округот на Манчестер, затоа што во 2002 година, од …

Британец ѝ ставил клуч на банката која пред 18 години одбила да му даде кредит Прочитај повеќе »