Четворица билдери бараат девојки преку реални шоуа

Лука, Адам, Себастијан и Мирко сакаат да најдат девојка со која ќе се оженат и затоа се пријавија во двете шоуа „Брак на прва“ и …

Четворица билдери бараат девојки преку реални шоуа Прочитај повеќе »