адам

Шоуменот Адам Севиџ обвинет дека ја силувал својата сестра

Шоуменот Адам Севиџ, познат како водител на популарната емисија „Разбивачи на митови“ (MythBusters) е обвинет дека ја силувал својата сестра, Миранда Пакчијана. Таа тврди дека …

Шоуменот Адам Севиџ обвинет дека ја силувал својата сестра Прочитај повеќе »

Scroll to Top