Си го спасил животот задоцнувајќи на летот, се сруши авион со 157 патници

Гркот Антонис Мавропулос се спасил откако задоцнил две минути за време на летот Адис Абеда-Најроби. Авионот  шест минути по полетувањето се срушил, а во истиот …

Си го спасил животот задоцнувајќи на летот, се сруши авион со 157 патници Прочитај повеќе »