Адолф Хитлер победил на изборите во Намибија

Политичарот Адолф Хитлер Унона победил на регионалните избори во Намибија и освоил место во локалниот совет, јавуваат светските медиуми. Хитлер, со 85 % од гласовите, …

Адолф Хитлер победил на изборите во Намибија Прочитај повеќе »