Објавена последната фотографија од Адолф Хитлер

Бргу пред да изврши самоубиство во својот бункер, Хитлер излегол надвор со еден од наредниците на СС за да ја види штетата што настанала по бомбардирањето …

Објавена последната фотографија од Адолф Хитлер Прочитај повеќе »