Лекарите открија на кои луѓе коронавирусот не им може ништо

Научниците открија дека некои луѓе имаат таканаречен скриен имунитет, особено клетки, кои штитат од Ковид-19. Секоја од тие клетки е многу специфична затоа што постојат …

Лекарите открија на кои луѓе коронавирусот не им може ништо Прочитај повеќе »