Адријана Поп Арсова освои бронзен медал на Балканската атлетска трка на 10 километри

Македонската атлетичарка Адријана Поп Арсова освои бронзен медал на првата Балканска атлетска трка на 10 километри во хрватскиот град Карловац. Поп Арсова, која настапува за …

Адријана Поп Арсова освои бронзен медал на Балканската атлетска трка на 10 километри Прочитај повеќе »