Иван Тричковски се најде во идеалниот тим на кипарскиот шампионат за 2021 година

Македонскиот фудбалер Иван Тричковски е избран во идеалниот тим на кипарскиот шампионат за 2021 година. Изборот го направија спортските медиуми во земјата а традиционално се …

Иван Тричковски се најде во идеалниот тим на кипарскиот шампионат за 2021 година Прочитај повеќе »