агент

Агент на ЦИА: Ни дадоа милиони да ја растуриме Југославија, ги подмитивме политичарите кои сееја омраза меѓу народите за да ве направиме робови

Роберт Баер, поранешен висок претставник на ЦИА и автор на голем број пишани дела во кои јавно обелоденил некои од тајните информации од Централната известувачка …

Агент на ЦИА: Ни дадоа милиони да ја растуриме Југославија, ги подмитивме политичарите кои сееја омраза меѓу народите за да ве направиме робови Прочитај повеќе »

Принцот Филип нареди да ја убијам Дајана, британски агент откри на смртна постела

Осумдесетгодишниот британски пензиониран МИ 5 агент, Џон Хопкинс, за време на својата смртна посела открил дека добил наредба од своите надредени да ја убие принцезата …

Принцот Филип нареди да ја убијам Дајана, британски агент откри на смртна постела Прочитај повеќе »

Агент од СССР откопал тело на вонземјанин старо 13.000 години

На Јутјуб е објавено видео на кое наводно се гледа како агент на КГБ ископува тело на вонземјанин старо 13.000 години, во пустина во Египет. …

Агент од СССР откопал тело на вонземјанин старо 13.000 години Прочитај повеќе »

Scroll to Top