Агент од СССР откопал тело на вонземјанин старо 13.000 години

На Јутјуб е објавено видео на кое наводно се гледа како агент на КГБ ископува тело на вонземјанин старо 13.000 години, во пустина во Египет.

Многумина тврдат дека ова е теорија на заговор, а некои дури велат дека ова е таен план за да се обезбеди доминација на Советската војска.

NINTCHDBPICT000255557678

Ова видео наводно би требало да докаже дека вонземјаните им помогнале на Вавилонците и на Египќаните да ги изградат пирамидите. Овие вонземјани во разни теории на заговор се познати како „древни астронаути“.

Scroll to Top