Агрон Хајредини

Агрон Хајредини од Тетово освои златен медал на Специјалната олимпијада во Берлин

Агрон Хајредини од Тетово освои златен медал на Специјалната олимпијада во Берлин. Триесет и петгодишниот Хајредини кој има церебрална парализа по десетгодишни тренинзи во лоши услови првото место го …

Агрон Хајредини од Тетово освои златен медал на Специјалната олимпијада во Берлин Прочитај повеќе »

Македонските атлети освоија пет медали на Светските Специјални Игри во Берлин

Атлетите од Специјалната Олимпијада од Македонија освоија пет медали на Светските Специјални Олимписки Игри во Берлин. Агрон Хајредини освои златен медал во скок во далечина од …

Македонските атлети освоија пет медали на Светските Специјални Игри во Берлин Прочитај повеќе »

Scroll to Top