Новата лимузина на Доналд Трамп вреди 15,8 милиони долари

Американскиот претседател Доналд Трамп ќе се вози во новата лимузина која американските служби ја создавале во измиантите пет години. Лимузината е планирано секогаш да го …

Новата лимузина на Доналд Трамп вреди 15,8 милиони долари Прочитај повеќе »