Единаесетгодишниот Ајдин Османовиќ со втор концерт во Македонија на кој ќе пее стари традиционални песни

Единаесетгодишниот Ајдин Османовиќ и неговиот професор Јасмин Брашњиќ ќе одржат втор концерт во Македонија. Поради големиот интерес кај македонската публика, од општината Крива Паланка најавија …

Единаесетгодишниот Ајдин Османовиќ со втор концерт во Македонија на кој ќе пее стари традиционални песни Прочитај повеќе »