(Видео) Малиот Ајдин ја испеа „Ајде сонце зајде“ од великанот на градската, лирска народна песна Кирил Манчевски

Дванаесетгодишниот Ајдин Осмоановиќ од Босна и Херцеговина кој од неодамна стана миленик на македонската публика со изведбата на „Јано мори“ и „Учи ме мајко карај …

(Видео) Малиот Ајдин ја испеа „Ајде сонце зајде“ од великанот на градската, лирска народна песна Кирил Манчевски Прочитај повеќе »