(Видео) Емотивна изведба на „Јано мори“ на 12-годишниот Ајдин од Босна

Ајдин Османовиќ од Босна и Херцеговина има 12 години и пее македонски песни. Ајдин има помош од неговиот професор Јасмин Брашњиќ, кој му е музичка …

(Видео) Емотивна изведба на „Јано мори“ на 12-годишниот Ајдин од Босна Прочитај повеќе »