Мајчинскиoт инстикт ме натера да си го спасам бебето

Слушајќи го својот мајчински инстикт и знаците кои и ги покажувало телото, Американката Ајла Хелер успеала да го спаси своето бебе во периодот во 28 …

Мајчинскиoт инстикт ме натера да си го спасам бебето Прочитај повеќе »