(Видео) По 60 години трагање, Ајлин ја пронашла мајка си

Ајлин Мекен (81) од Ирска, вели дека ја пронашла својата мајка која ја барала повеќе од 60 години. Ајлин пораснала во дом за деца без …

(Видео) По 60 години трагање, Ајлин ја пронашла мајка си Прочитај повеќе »