(Фото) Аксел Роуз со микрофон погоди обожавателка, прво ѝ се извини, па вети дека нема да му се повтори

Аксел Роуз на последниот концерт во Австралија го фрли микрофонот во публиката и погоди една од обожавателките. Пејачот ја погоди Ребека Хов која заврши со …

(Фото) Аксел Роуз со микрофон погоди обожавателка, прво ѝ се извини, па вети дека нема да му се повтори Прочитај повеќе »