За запленетата јахта на руски олигарх стигнале 63 понуди

Шеесет и три понуди биле доставени за суперјахтата „Аксиома“, која беше дадена на продажба на аукција во Гибралтар. Во соопштението кое го издале од канцеларијата на …

За запленетата јахта на руски олигарх стигнале 63 понуди Прочитај повеќе »