Вонземска активност забележана за време на мисијата „Аполо 11“

Теоретичарите на заговор, кога ги разгледале и анализирале транскриптите, сѐ повеќе се убедени дека астронаутите за време на мисијата „Аполо 11“ забележале знаци од активности …

Вонземска активност забележана за време на мисијата „Аполо 11“ Прочитај повеќе »