(ВИДЕО) Како беа минирани кулите Близначки?

Викендот непосредно пред нападите на 11 септември, безбедностните камери биле исклучени и нормалните патроли на полициските кучиња кои ги откриваат бомбите биле ограничени. „Тоа е …

(ВИДЕО) Како беа минирани кулите Близначки? Прочитај повеќе »